• English
  • Српски језик

LED osvetljenje – Flextech Solutions

LED osvetljenje – Flextech Solutions

 

Flextech rešenja predstavlja multinacionalnu grupu stručnjaka sa više od deset godina kombinovanog iskustva u industriji poluprovodnika i hortikulturne rasvete. Flektech tim je rasprostranjen širom Azije, Bliskog istoka i Evrope, ali kompanija je osnovana i proizvodi svoju proizvodnju u Kini. Sa najmanjim mogućim CAPEX-om i OPEX-om, oni rade na obezbeđivanju uravnoteženih rešenja za osvetljenje koja maksimiziraju prinos. Da bi ostali korak ispred u razvoju proizvoda, oni kontinuirano istražuju hortikulturne aplikacije sa vrhunskim univerzitetima i tehnološkim partnerima širom sveta.
Oni sarađuju sa poznatim dobavljačima poluprovodnika i SMPS-a kako bi isporučili visokokvalitetne, najsavremenije proizvode, što nam omogućava da ponudimo 5-godišnju punu garanciju.
Flextech ulaže toliko truda u razvoj LED svetla za uzgoj koji će pomoći vašoj farmi u zatvorenom prostoru da uspe.

 

Modul za unutrašnju proizvodnju
Najsavremenije rešenje kreirano posebno za rastuće urbane farmere je proizvodni modul FlexTech. Pošto LED tehnologija ne proizvodi toplotu, uređaj se može postaviti blizu postrojenja pored uštede energije. U stanju smo da razumemo zahteve biljaka i nastojimo da poboljšamo naše recepture za svetlost kao rezultat opsežnog istraživanja sprovedenog sa vrhunskim univerzitetima i istraživačkim ustanovama. FlekTech garantuje uspešan rast useva u bilo kom objektu zahvaljujući visokom stepenu zaštite IP65 i životnom veku od 50 000 sati.

 

Vrhunsko svetlo za staklenike

Za hortikulturnu industriju, Top Light LED High Pover Top Lighting Module je ekološki proizvod koji štedi energiju. HPS ekvivalenti od 400, 600 i 1000 V mogu se uspešno zameniti uređajem, koji je modul. Naši inženjerski i istraživačko-razvojni timovi sarađuju kako bi osigurali visokokvalitetan proizvod sa čvrstim kućištem, zaštitnim faktorom IP65, ujednačenim svetlom i pravim svetlosnim receptom. Životni vek ovog proizvoda od 50000 sati garantovaće uspešan rast useva u bilo kom objektu.

Detaljnije informacije o tehnologijama LED svetla možete pronaći na Flextech-ovoj veb stranici:
www.flextechgrowing.com

Kontaktirajte nas danas ako ste zainteresovani za LED rešenja za vaš projekat.

Kontaktirajte nas na info@canexus.rs