• English
 • Српски језик

Izgradnja staklenika

Izgradnja staklenika

Nudimo profesionalne građevinske usluge izgradnje centara za uzgoj kanabisa po principu ključ u ruke, pokrivajući i staklenike marihuane i zatvorena okruženja za uzgoj. Pomažemo uzgajivačima da automatizuju i kontrolišu sve elemente u svojim staklenicima za kanabis ili zatvorenim objektima za uzgoj medicinske marihuane za najbolji rast biljaka. Za uzgajivače kanabisa integrišemo sofisticirane sisteme za navodnjavanje sa osvetljenjem za uzgoj, nedostatkom svetlosti, izmenom filtracije vazduha, doziranjem CO2, kontrolom mirisa i grejanjem i hlađenjem gde je potrebno. Kontaktirajte nas i možemo vam dati grubu procenu staklenika ili punu ponudu.
Bavimo se projektima različitih veličina, kao što su novogradnja, preuređenje, popravke i renoviranja. Kao izvođač radova na kanabisu, pratimo smernice vezane za industriju i radimo na projektima od početka do kraja.

 

Zašto izabrati nas

Kada radite sa nama, dobijate:
 • Iskusan tim:Radili smo u brojnim industrijama i sa preduzećima svih veličina. Angažujemo pojedince od poverenja da efikasno završe svaki projekat
 • Posvećena podrška:Naš cilj je da izgradimo trajne odnose sa svakim klijentom. Mnogi od naših postojećih klijenata nam se vraćaju sledeći put kada treba da završe projekat.

 

Naše usluge uključuju:
 • Budžetiranje pre izgradnje:Mi kreiramo privremeni budžet za nabavku i radnu snagu. Sastajemo se sa vama da razgovaramo o vašim finansijama i dobijemo vaš doprinos u procesu
 • Izbor podizvođača:Mi tražimo i istražujemo kvalifikovane pojedince koji mogu da ispune naše standarde projekta
 • Upravljanje projektom:Imamo stručnjake koji nadgledaju svaki korak projekta, uključujući alokaciju materijala i finansije, kako bismo ostali u okviru vremenskog okvira i budžeta

 

Ako već uspešno uzgajate useve u stakleniku, lako je usmeriti svoju poslovnu energiju na kanabis na stranu uzgoja useva. Ali gubitak iz vida ovo kao potpuno novi posao sa različitim kupcima i različitim kanalima distribucije dovešće vas u nevolje. Započnite svoj staklenik kanabisa veličine za vaše bliske buduće zahteve kupaca, ali imajući na umu skalabilnost da biste ispunili svoje dugoročne poslovne ciljeve. Radimo sa uzgajivačima širom sveta dizajnirajući plastenike za planove proširenja u više faza. Malo dodatnog vremena na početku može vam uštedeti mesece glavobolje i dodatnih troškova na putu.

 

Segmentacija zona

Zašto je segmentacija zona toliko važna
 • Uzgajivači su navikli da uzgajaju u manjim prostorima od većine komercijalnih uzgajivača. Strukture staklenika i moderna tehnologija hortikulturnog uzgoja nude ogromne prednosti u proizvodnji u poređenju sa tipičnim uzgojem u zatvorenom. Ali tamo gde velike zone povećavaju efikasnost proizvodnje, one takođe povećavaju rizik za useve od širenja bolesti ili zaraze.
 • Segmentacija zona se lako može postići sa unutrašnjim zabatnim zidovima i bočnim zidovima, pravilno dizajniranim sistemom grejanja i hlađenja staklenika i dobrom kontrolom životne sredine. Zavese za zamračivanje (takođe poznate kao ekrani za lišavanje svetlosti), sistemi za navodnjavanje i fertigaciju su dizajnirani od strane stručnjaka za industriju staklenika da se centralno kontrolišu za više zona.

 

LED Svetla

Zašto je LED osvetljenje toliko važno
 • LED osvetljenje je najpoželjnija metoda osvetljenja za razmnožavanje, vegetaciju i cvetanje.
 • Upotreba LED-a za uzgoj kanabisa porasla je za više od 45% u svim fazama rasta od prvobitnog izveštaja 2016.
 • Nedavni skokovi u usvajanju LED dioda se delimično pripisuju sve većoj primeni vertikalnih regala, koji su zabeležili blagi porast u vegetaciji i cvetanju.
 • 63% uzgajivača koji trenutno ne koriste LED lampe tokom cvetanja razmatraju implementaciju rešenja u narednih 12 meseci
 • Rezultati istraživanja su izvestili da je 60% učesnika navelo da su mogućnosti zatamnjivanja rasvete podjednako važne ili veoma važne za njihove operacije uzgoja.
 • 15% kultivatora je reklo da je upravljanje troškovima energije najveći izazov kada se razmatra LED osvetljenje.