• English
  • Српски језик

Flextech Solutions – LED Grow Lights

Flextech Solutions – LED Grow Lights

 

Flextech rešenja predstavlja multinacionalnu grupu stručnjaka sa više od deset godina kombinovanog iskustva u industriji poluprovodnika i hortikulturne rasvete. Flextech tim je rasprostranjen širom Azije, Bliskog istoka i Evrope, ali kompanija je osnovana i proizvodi svoju proizvodnju u Kini. Sa najmanjim mogućim CAPEX-om i OPEX-om, oni rade na obezbeđivanju uravnoteženih rešenja za osvetljenje koja maksimiziraju prinos. Da bi ostali korak ispred u razvoju proizvoda, oni kontinuirano istražuju hortikulturne aplikacije sa vrhunskim univerzitetima i tehnološkim partnerima širom sveta.
Flextech ulaže toliko truda u razvoj LED svetla za uzgoj koji će pomoći vašoj farmi u zatvorenom prostoru da uspe.

Modul za unutrašnju proizvodnju
Najsavremenije rešenje kreirano posebno za rastuće urbane farmere je proizvodni modul FlexTech. Pošto LED tehnologija ne proizvodi toplotu, uređaj se može postaviti blizu postrojenja pored uštede energije. U stanju smo da razumemo zahteve biljaka i nastojimo da poboljšamo naše recepture za svetlost kao rezultat opsežnog istraživanja sprovedenog sa vrhunskim univerzitetima i istraživačkim ustanovama. FlexTech garantuje uspešan rast useva u bilo kom objektu zahvaljujući visokom stepenu zaštite IP65 i životnom veku od 50 000 sati.

Vrhunsko svetlo za staklenike
Za hortikulturnu industriju, Top Light LED High Pover Top Lighting Module je ekološki proizvod koji štedi energiju. HPS ekvivalenti od 400, 600 i 1000 V mogu se uspešno zameniti uređajem, koji je modul. Naši inženjerski i istraživačko-razvojni timovi sarađuju kako bi osigurali visokokvalitetan proizvod sa čvrstim kućištem, zaštitnim faktorom IP65, ujednačenim svetlom i pravim svetlosnim receptom. Životni vek ovog proizvoda od 50000 sati garantovaće uspešan rast useva u bilo kom objektu.