• English
  • Српски језик

Domer – Skylight Systems

Domer – Skylight Systems

 

Domer ima dokazanu reputaciju za isporuku proizvoda najvišeg kvaliteta, sa širokim i raznovrsnim iskustvom u sektoru, ispunjavajući složene inženjerske izazove. Rešenja i proizvodi Domer-a imaju mnoge primene u mnogim oblastima: zgrade, poljoprivreda i stočarstvo, automobilska industrija, infrastruktura, znaci i displeji, bezbednost itd.

Vodeći svetski proizvođač najsavremenijih sistema krovnih prozora, Domer podstiče dnevnu svetlost puštajući zdravo svetlo u prostor zgrade dok filtrira preko 99% štetnih sunčevih zraka.

Dobavljači Domer krovnih prozora proizvode razne krovne svetiljke koje se mogu ugraditi u bilo koji krov. Stoga, skladišta, industrijske zgrade, sportski objekti, stambeni ili poslovni objekti mogu imati koristi od njihovih rešenja, bez obzira da li je krov ravan, kosi ili zakrivljen. Njihovi sistemi svetlarnika su robusni i nepropusni za vazduh, vodu i prašinu. Dizajnirani su za jednostavnu i brzu instalaciju, imaju veoma dug životni vek i mogu da izdrže najteže vremenske uslove.
Domer sistemi svetlarnika su dobra opcija za uštedu energije i troškova veštačkog osvetljenja zbog svoje izvanredne toplotne izolacije i visoke transmisije svetlosti. Kao rezultat toga, oni pomažu životnoj sredini tako što smanjuju ugljični otisak i koriste održive metode za efikasnu reciklažu. Plastični i polikarbonatni krovni prozori ojačani staklom mogu se prilagoditi bilo kojem obliku metalnog krova.