Canexus

CBD Cvet

Poslednje dodati proizvodi

Kako započeti projekat za uzgoj kanabisa?

Postoji mnogo teorija oko toga koja je najbolja metoda za uzgajanje kanabisa. Ali kao uzgajivač, važno je znati šta deluje i oslanjati se na najbolje prakse dobro uspostavljene hortikulturne metodologije. Ako to kombinujete sa najnovijim znanjem i tehnologijom useva, možete proizvesti visoke prinose kanabisa i izgraditi vrlo uspešno poslovanje.

Na pravom ste mestu, mi vam možemo pomoći!!! Možemo vam ponuditi staklenike, savetovanje i dizajn, rešenja za objekte namenjene uzgoju kanabisa.

Prvi koraci

Korak 1: Pronalaženje pravog okruženja za rast

Izbor prave strukture je presudan jer će uticati i na vaš kvalitet i na vaš povraćaj ulaganja. Za vruća područja biće vam potrebna dobra ventilacija na krovu. Za hladniju klimu možda će vam trebati staklenik.

AGRIKOL nudi širok spektar stakleničkih konstrukcija, pogodnih za raznolike klimatske uslove. Naši stručnjaci prilagođavaju najprikladniju tehnologiju za širok spektar klimatskih zona, zahteve tržišta i finansijske mogućnosti kupca.

Korak 2: Kontrola klime i osvetljenja

Održavanje stroge kontrole nad klimatskim uslovima je ključ za optimizaciju razvoja biljaka, kao i za smanjenje rizika od štetočina i bolesti. Održavanjem tačne vlažnosti i temperature možete izbeći grinje, plesni i druge gljivične infekcije. Sistemi za uskraćivanje svetlosti su neophodni za kontrolu cvetanja, ali ako nisu pametno dizajnirani, svetlo će dolaziti iz različitih komponenti u stakleniku koje utiču na performanse vaših biljaka

Korak 3: Instaliranje pravog sistema za navodnjavanje i đubrenje

Kanabis zahteva veoma različite protokole navodnjavanja u različitim fazama rasta. Za prvu fazu, razmnožavanje, potrebne su lagane kapljice, velika vlažnost i sistem koji podržava male kontejnere. Kada su nove biljke dovoljno zrele za prenošenje u proizvodno područje, potrebno je jednolično navodnjavanje sa visokom frekvencijom i nultom dodatnom vlažnošću.

To znači da se konačno i tačno rešenje za navodnjavanje neprekidno priprema u rezervoaru na osnovu 6 različitih kanala za doziranje, zatim se rastvor ispituje na tačan sastav i tek onda isporučuje u biljke. A ovo je kontinuirani proces.

Korak 4: Pravi sistemi za nadzor i kontrolu

Da biste uzgajali visokokvalitetan kanabis, morate da održavate visokokvalitetne standarde koje zahteva farmaceutska industrija kako biste bili sigurni da je vaš proizvodni proces dokumentovan i dosledan. Trebali biste biti spremni da predstavite specifikacije za navodnjavanje, đubrenje i zaštitu bilja dostupne na zahtev za bilo koju biljku. Pomoću naših alata za digitalnu poljoprivredu i nadzor koji imaju ugrađeno pracenje možete tačno da znate šta se sa vašim usevom dešava u bilo kom trenutku.

Korak 5: Imati pravi sistem za upravljanje odvodnjom

Pošto uzgoj u podlogama bez tla zahteva navodnjavanje zapreminom drenaže od 30% ili više, ponovnom upotrebom drenaže možete uštedeti 30-40% na troškovima đubriva i korišćenju vode. Pored toga, merenje zapremine drenaže je odličan način za nadgledanje i kontrolu navodnjavanja.

Korak 6: Pronalaženje pravih stručnjaka za rad

Da biste postigli najbolji rod, treba da pronađete pravog stručnjaka koji će vas voditi u svakoj fazi vašeg projekta medicinske konoplje. AGRIKOL radi velike, visokotehnološke stakleničke projekte već više od 15 godina i stekao je značajne rezultate u svim usevima, uključujući rešenja za uzgajanje kanabisa širom sveta. Ako tražite stručni savet, stojimo vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas na info@canexus.rs

X